Aurelius horizon

Zakelijk


Goede wijn geeft sfeer, benadrukt gastheerschap en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Goede wijn mag daarom op geen moment, festival of evenement ontbreken.

Maar wat maakt wijn tot goede wijn? Zijn het alleen de kwaliteit en de classificatie van een wijn die leidend zijn? Of spelen er meer factoren een rol?

Wij zijn van mening dat goede wijn, van hoge kwaliteit, zijn classificatie met trots moet dragen. Daarnaast zijn wij van mening dat het verhaal achter de wijn en de manier waarop dit verhaal verteld wordt van groot belang zijn.

Onze selectie bestaat daarom uitsluitend uit goede wijnen met een rijke historie en bijzondere verhalen. Bijvoorbeeld biologische wijnen uit Georgië – het geboorteland van wijn – wijnen waaraan UNESCO de status van werelderfgoed heeft toegekend. Of Italiaanse en Duitse wijnen afkomstig uit gerenommeerde wijnstreken, en stuk voor stuk van kleine en traditionele familiebedrijven.

Ons antwoord op de vraag wat een wijn tot goede wijn maakt, zult u direct terugzien in onze selectie. Om met de woorden van Keizer Marcus Aurelius te spreken: ‘Geef uzelf de tijd om iets goeds en iets nieuws te ontdekken’.

Aurelius Wijnen